799.000,00

Keukenhoflaan 93, Den Haag

180

Wonen

282

Perceel

A

Energielabel

6

Slaapkamers

Beschrijving

SEE BELOW FOR ENGLISH) Gebouwd in de geliefde jaren ’30 stijl, maar met de luxe en het energiecomfort van de huidige tijd, biedt deze ruime 2-onder-1-kapwoning van maar liefst ca. 202m² met eigen oprit en garage het beste van 2 werelden. De kindvriendelijke ligging in de populaire villawijk “Parkzicht” geeft een gevoel van rust maar tegelijkertijd is dit een perfecte uitvalsbasis naar de snelwegen van de A4, A12 of A13. De woning is gelegen in een rustig gedeelte van de Keukenhoflaan, waar alleen bestemmingsverkeer komt, ideaal voor kinderen dus. De nabijgelegen Piratenspeeltuin is hier ook zeker het vermelden waard. De wijk “Parkzicht” bevindt zich tussen Rijswijk en Wateringen, waarbij het centrum van Den Haag goed en gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Voor zon- en strandliefhebbers ligt de badplaats Kijkduin op circa 20 autominuten. Voor uw boodschappen kunt u met de fiets in slechts enkele minuten terecht in Hoge veld en Wateringen. Maar natuurlijk ook grootschaliger in het gezellige winkelcentrum van “In de Boogaard”. In de directe omgeving bevinden zich verder nog diverse recreatie- en groenvoorzieningen alsmede (basis) scholen.

Indeling:

Begane grond:
Voortuin voorzien van eigen oprit, toegang tot de garage en een achterom naar de achtertuin. Gang voorzien van de meterkast, toilet met hangend closet en fonteintje, trapopgang naar de 1e etage en een vaste bergkast. De ruime woonkamer is voorzien van vloerverwarming, beschikt over een trapkast, een open keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang naar de achtertuin. Via de achtertuin is er tevens toegang tot de garage. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, een magnetron, een oven, een koelkast en een vriezer.
Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e etage. Op deze etage bevinden zich 4 slaapkamers, een separate toiletruimte met een hangend closet en een fonteintje en een moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel met een dubbele wasbak en een ligbad.
Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, een tweede badkamer, een bergzolder en een wasruimte met opstelplaats voor de Cv-ketel, wasmachine en droger. De tweede badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douchecabine.

Bijzonderheden

• Woonoppervlakte 202m²
• Perceeloppervlakte 282m²
• Eeuwigdurend recht van erfpacht waarvan de canon is afgekocht
• Bouwjaar 2007
• Energielabel A
• Cv-ketel Intergas 2007
• Houten kozijnen voorzien van dubbel glas
• Zonnepanelen aanwezig
• Heerlijk ruim en modern gezinshuis met 6 slaapkamers en 2 badkamers!
• Bekijk de plattegronden voor de maatvoering en indeling.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder de maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten.

Interesse in deze woning?

Bekijk ook alle andere woningen
Vragen of opmerkingen over een woning?