235.000,00

Heliotrooplaan 356L, Den Haag

69

Wonen

0

Perceel

F

Energielabel

2

Slaapkamers

Beschrijving

Gelegen op luttele (wandel)minuten van de geheel vernieuwde boulevard van Kijkduin met diverse gezellige winkel- en eetgelegenheden, treft u dit 4-kamerappartement aan de rand van landgoed Meer en Bos. Door de ligging op de 5e etage is er tevens een weids “groen” uitzicht over het landgoed Meer en Bos. Een eigen kelderberging voor de fiets ontbreekt hier uiteraard niet. Het complex bevindt zich op de hoek van de Heliotrooplaan met de Narcislaan. Voor een boodschap kunt u terecht in het winkelgedeelte aan het strand van Kijkduin, maar ook de het winkelcentrum aan het Savornin Lohmanplein is goed bereikbaar. Openbaar vervoer treft u volop in de omgeving en uitvalswegen zijn bereikbaar via de Lozerlaan en de Wippolderlaan. Voor sport en ontspanning is er ruimte genoeg, met Park Meer en Bos, de Duinvallei en recreatiegebied Madestein in directe omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Nette afgesloten entree met brieven- en bellentableau, trappenhuis en lift naar de 5e verdieping en toegang tot de kelderberging in de onderbouw.

Vijfde etage:
Galerij met toegang tot de woning. Entree met tochtportaal. Gang van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. Nette keuken met een inbouw gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en opstelplaats voor de warmwaterboiler. Toiletruimte met een fonteintje. Badkamer voorzien van een douche en een vaste wastafel. Eet-/ of slaapkamer met toegang tot een ruim zonnig balkon. Woonkamer met veel lichtinval en een vaste kast. Vanuit de gang is een diepe bergkast bereikbaar waar ook de meterkast aanwezig is. 2 slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning, met de mogelijkheid om hier 1 ruime slaapkamer van te maken.

Bijzonderheden

– woonoppervlakte is 68m2
– bouwjaar 1967
– Separate berging in de onderbouw
– Zeer actieve VvE, bijdrage € 195,- per maand (excl. Voorschot stookkosten)
– gelegen op eeuwigdurend uitgegeven erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 292,75 per jaar (grondwaarde € 32.528) voor de woning en een jaarlijks canon van € 13,00 (grondwaarde € 1.445,00) voor de berging
– blokverwarming met een voorschot voor stookkosten van € 100,- per maand
– het appartement is voorheen verhuurd geweest
– in de koopovereenkomst zullen de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen, alsmede de niet-bewoningsclausule

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder de maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen
rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten.

Interesse in deze woning?

Bekijk ook alle andere woningen
Vragen of opmerkingen over een woning?