Foto’s

Foto’s van de woning en indeling.

Beschrijving

In de wijk Rustenburg-Oostbroek, ligt dit sfeervolle 4-kamer top-appartement met een balkon aan zowel de voor- als achterzijde. Deze woning verkeert in een nette staat van onderhoud en beschikt over enkele oorspronkelijke details. De woning is ook voorzien van airconditioning. Verder beschikt deze woning over rondom kunststof kozijnen met dubbel glas, centrale verwarming en actieve VVE.

Indeling:

Open portiek naar de 1e etage.
Entree woning, binnentrap, overloop met toilet en riante badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting wasmachine, gezellige sfeervolle woonkamer met en-suite deuren met glas in lood en voorzien van een laminaatvloer, 2 oorspronkelijke marmeren schouwen en ornamentenplafonds, royale voorslaapkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde (N/W), slaapkamer aan de achterzijde, keuken voorzien van net wit keukenblok met een elektrische kookplaat en oven, vanuit de keuken is er toegang tot het balkon gelegen aan de achterzijde (Z/O).

Ligging
De woning is zeer centraal gelegen t.o.v. het centrum van Den Haag, winkels, sportvoorzieningen en parkjes. Het openbaar vervoer ligt letterlijk voor de deur en uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het strand van Kijkduin bevindt zich op fietsafstand en voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse winkelcentra in de buurt. Voor sport, ontspanning en evenementen kunt u terecht in recreatiegebied “Het Zuiderpark”.

Overige informatie:

• Woonoppervlakte 73 m²;
• Erfpacht is eeuwigdurend herzien. Canon is thans € 68,20 plus € 16,– beheerkosten per half jaar;
• Bouwjaar 1929;
• Kunststof kozijnen;
• Actieve VvE, bijdrage € 100,- per maand;
• Gezien het bouwjaar is de ouderdoms- en materialenclausule van toepassing;
• Bekijk de plattegronden voor de maatvoering en indeling.

Interesse?

Interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.