OVER ONS 

CHEY SWANEVELD 

vastgoed adviseur – directrice

 

Van Juridische Expertise naar Persoonlijke Vastgoedbegeleiding.

“Als notarieel jurist merkte ik tijdens mijn werk een opvallend patroon op: te veel fouten en een gebrek aan juridische kennis en persoonlijke begeleiding in de vastgoedbranche. Dit was mijn drijfveer om mijn eigen kantoor te starten, met een duidelijke visie op verbetering.

Mijn overgang van notarieel jurist naar vastgoedadviseur werd gedreven door het verlangen om de standaarden in de branche te herdefiniëren. Ik geloof dat vastgoedtransacties meer zijn dan alleen de aan- of verkoop van eigendommen; het draait om de unieke behoeften en persoonlijke situaties van mijn cliënten. Zo is Swaneveld Estate ontstaan.

Bij Swaneveld Estate ligt de focus niet alleen op het onroerend goed zelf, maar op de mensen erachter. Ik ben vastbesloten om een hoog niveau van begeleiding te bieden, waarbij ik elke stap van het proces met zorg en aandacht voor detail doorloop. Mijn doel is niet alleen om fouten te minimaliseren, maar ook om een vertrouwde adviseur te zijn voor mijn cliënten, waarbij ik hun persoonlijke situatie begrijp en integreer in elke beslissing.

Als startende ondernemer wil ik een nieuwe standaard vestigen in de vastgoedwereld, waar professionaliteit hand in hand gaat met persoonlijke verbindingen. Ik ben enthousiast over het creëren van een positieve en gepersonaliseerde vastgoedervaring voor mijn cliënten, en ik kijk ernaar uit om samen met hen de volgende stappen te zetten in hun vastgoedreis.”