TAXATIE in Den Haag

Uw woning laten taxeren ?

 

Voor een taxatie van een huis, appartement of ander soort woning in Den Haag is het verstandig om een expert in te schakelen. Bij Swaneveld Estate begrijpen we de waarde van uw (t)huis.

Of u nu koopt, herfinanciert of renoveert, wij bieden binnen drie werkdagen een gevalideerd NWWI-rapport aan met een waardebepaling van de woning.

Onze diepgaande marktkennis in de Haaglanden en onze ervaring stellen ons in staat uw koophuis of andere woning in Den Haag nauwkeurig te taxeren. Kies voor betrouwbaarheid en expertise – kies Swaneveld Estate voor uw taxatie.

Vraag uw NWWI-taxatierapport aan

Wilt u weten wat uw woning écht waard is? Een taxatierapport geeft u het antwoord. Dankzij een waardebepaling van uw woning kunt u slimme beslissingen nemen bij aankopen, verzekeringen en financiële transacties. Wij geven u graag advies over taxaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een taxatie voor uw huis, appartement of andere woning in Den Haag te bespreken.

Punten die aan bod komen bij een taxatie van een woning

Een taxatie van een huis of andere woning is vaak verplicht voor de koper om een hypotheek te krijgen. Een waardebepaling is dus zowel van belang voor een woning die u wilt kopen als voor een woning die u verkoopt. Als we een koophuis, -appartement of een andere soort woonruimte taxeren, kijken we naar een aantal aspecten. De fysieke staat van het huis is het voornaamste wat we beoordelen bij een taxatie een woning. Hierbij kijken we naar onderhoud, of er renovaties zijn uitgevoerd en meer. De grootte en indeling van het huis hebben uiteraard ook invloed op de waarde van de woonruimte. Bij het taxeren van een koophuis of andere soort woonruimte zijn de locatie en omgevingsfactoren ook van groot belang. Staat de woning in een rustige buurt of dicht bij het centrum? Daarnaast kijken we bij een waardebepaling van een woning naar marktontwikkelingen en vergelijkbare objecten in de buurt. Zo voorzien we u als makelaar van een complete taxatie. Of uw koophuis of -woning nu in de Vruchtenbuurt staat of in Segbroek, wij kunnen het taxeren.

NWWI-taxatie

Wij kunnen voor u een NWWI-taxatie uitvoeren. Deze taxatie van uw huis of andere soort woning voeren we volgens strenge normen uit. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) valideert taxaties van woningen, waardoor deze gevalideerde rapporten breed geaccepteerd worden door hypotheekverstrekkers en andere financiële instellingen.

Mina Sadeqi
Mina Sadeqi
21 Maart 2024
Hele leuke dames. Echt de perfecte service. Met hun kan je altijd lachen maar ook serieus zijn. En een hele prettige werkplek.
Ella Filkov
Ella Filkov
18 December 2023
We greatly appreciate Sharon's and hear team's commitment in providing exceptional service. Their guidance and support have been instrumental in helping us during the valutation (taxatie), making the process remarkably smooth and comprehensible. We highly recommend Ton Bos Makelaardij/ Swaneveldestate!
Maaike Jagt
Maaike Jagt
4 November 2023
Heel fijn geholpen door de dames, zeker een aanrader!
Lieke de Weerdt
Lieke de Weerdt
27 Oktober 2023
Hele fijn service door Sharon! Ze is altijd bereid om te helpen, is uiterst professioneel en heeft mijn huis voor de juiste prijs verkocht. De volgende keer zal ik zeker weer Sharon inhuren voor de aankoop of verkoop van mijn huis.
Willy Don
Willy Don
24 Oktober 2023
Wij zijn zeer goed geholpen en goed geïnformeerd over een woning klant vriendelijk personeel fijne makelaardij
corry de mos
corry de mos
24 Oktober 2023
Uiterst vriendelijk ontvangen door de dames , begrepen wat ik zocht en gaan hun uiterste best doen om mij te helpen met een woning te zoeken ook bij begeleiden van hypotheek en familie zaken. Swaneveld Estate succes toegewenst . Mv. M.C. de Mos