VERKOOP

Bent u van plan om uw woning in Den Haag te verkopen?

Swaneveld Estate helpt u graag om uw woning in Den Haag snel en voor een leuke prijs te verkopen. Bij ons profiteert u van een unieke, hoogwaardige service met een persoonlijke benadering.

Elk verkoopverhaal is voor ons bijzonder en verdient daarom een op maat gemaakt plan van aanpak. Ons team blijft voortdurend investeren in dit plan, zodat we het gewenste resultaat kunnen realiseren.

Met onze ruime ervaring in de makelaardij en expertise op juridisch gebied, garanderen we een vlekkeloos proces als u uw huis gaat verkopen.

GRATIS WAARDEBEPALING!

Ontdek de actuele waarde van uw woning met een kosteloze waardebepaling door onze deskundige vastgoedprofessionals. Maak nu een afspraak en onthul het potentieel van uw eigendom!

Welke aanpak hanteren wij als u uw woning wilt verkopen?

Onze aanpak is simpel: we zorgen ervoor dat uw woning opvalt, goed geprijsd is en makkelijk vindbaar is voor potentiële kopers. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welke emoties er spelen bij het verkopen van een woning. Dat is ook de reden waarom we geloven in persoonlijk contact, transparantie en korte communicatielijnen wanneer u uw huis gaat verkopen. Bij elke stap van het verkoopproces wordt u door onze verkoopmakelaar geïnformeerd, en we zijn altijd bereikbaar voor vragen. Dankzij onze diepgaande kennis van Den Haag en de omliggende gemeenten zetten we doeltreffende onderhandelingstechnieken in om de beste verkoopwaarden te behalen. Voor een uitstekende woningpresentatie gebruiken we moderne media, zoals 360-graden foto’s, digitale plattegronden en realistische videotours. We begrijpen dat het verkopen van uw woning een grote beslissing is. Daarom zorgen we voor een grondige verkoopstrategie, afgestemd op uw wensen. Wij ondersteunen u bij het verkopen van uw huis, van taxatie tot oplevering. Ons team houdt u voortdurend op de hoogte van het verloop van het proces en past de strategie indien nodig aan. De gemiddelde verkoopperiode is bij ons slechts twee maanden.

Laat ons uw partner zijn in de verkoop van uw huis

Wilt u uw woning verkopen en zoek u een betrouwbare makelaar die u gedurende het gehele proces bijstaat? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over het verkopen van uw huis en om samen uw verkoopdoelen te bereiken.

Mina Sadeqi
Mina Sadeqi
21 Maart 2024
Hele leuke dames. Echt de perfecte service. Met hun kan je altijd lachen maar ook serieus zijn. En een hele prettige werkplek.
Ella Filkov
Ella Filkov
18 December 2023
We greatly appreciate Sharon's and hear team's commitment in providing exceptional service. Their guidance and support have been instrumental in helping us during the valutation (taxatie), making the process remarkably smooth and comprehensible. We highly recommend Ton Bos Makelaardij/ Swaneveldestate!
Maaike Jagt
Maaike Jagt
4 November 2023
Heel fijn geholpen door de dames, zeker een aanrader!
Lieke de Weerdt
Lieke de Weerdt
27 Oktober 2023
Hele fijn service door Sharon! Ze is altijd bereid om te helpen, is uiterst professioneel en heeft mijn huis voor de juiste prijs verkocht. De volgende keer zal ik zeker weer Sharon inhuren voor de aankoop of verkoop van mijn huis.
Willy Don
Willy Don
24 Oktober 2023
Wij zijn zeer goed geholpen en goed geïnformeerd over een woning klant vriendelijk personeel fijne makelaardij
corry de mos
corry de mos
24 Oktober 2023
Uiterst vriendelijk ontvangen door de dames , begrepen wat ik zocht en gaan hun uiterste best doen om mij te helpen met een woning te zoeken ook bij begeleiden van hypotheek en familie zaken. Swaneveld Estate succes toegewenst . Mv. M.C. de Mos