Een verkoopmakelaar in de Haaglanden

Laat ons uw partner zijn in de koop en verkoop van uw huis

Open en snelle communicatie

Betrouwbare taxatiewaarde

Kennis van de lokale markt

Swaneveld ESTATE

Een verkoopmakelaar in de Haaglanden

Als u overweegt uw huis in regio Den Haag te koop te zetten, is de expertise van een verkoopmakelaar in de Haaglanden onmisbaar. In een dynamische vastgoedmarkt zoals die van de Haaglanden, waar ieder stadsdeel zijn eigen charme en uitdagingen kent, is deskundig advies en begeleiding goud waard. Bij Swaneveld Estate rekent u op uitstekende begeleiding in het gehele proces.

Verkoopmakelaar

Begeleiding van onze verkoopmakelaar

Onze verkoopmakelaar staat u bij vanaf de woningwaardering tot aan de overdracht bij de notaris. Hij zorgt voor professionele foto’s, organiseert bezichtigingen en onderhandelt namens u om de beste verkoopprijs te realiseren. Terwijl een aankoopmakelaar zich vooral richt op het vinden van de perfecte woning uit een uitgebreid woningaanbod, focust de verkoopmakelaar zich op het optimaal presenteren en verkopen van uw woning. Beide makelaars hebben echter hetzelfde doel: het beste resultaat voor u bereiken. Bij ons makelaarskantoor bent u verzekerd van deze uitmuntende service, of u nu koopt of verkoopt.

ONTDEK DE WAARDE VAN UW WONING MET EEN GRATIS WAARDEBEPALING!

NIEUW BIJ SWANEVELD ESTATE

Ontdek een voorproefje van ons uitgebreide woningaanbod, variërend van gezellige stadsappartementen tot ruime gezinswoningen en alles daartussenin. Ervaar de diversiteit en kwaliteit die wij te bieden hebben, en vind de perfecte woning die bij uw wensen en levensstijl past.

Klik hier voor het volledige aanbod.

Zet de volgende stap in uw verkoopavontuur!

Bent u klaar om de waarde en potentie van uw woning volledig te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak. Samen met onze verkoopmakelaar zorgt u ervoor dat uw woning opvalt tussen de andere woningen in het uitgebreide woningaanbod en voor de beste prijs verkocht wordt.

Mina Sadeqi
Mina Sadeqi
21 Maart 2024
Hele leuke dames. Echt de perfecte service. Met hun kan je altijd lachen maar ook serieus zijn. En een hele prettige werkplek.
Ella Filkov
Ella Filkov
18 December 2023
We greatly appreciate Sharon's and hear team's commitment in providing exceptional service. Their guidance and support have been instrumental in helping us during the valutation (taxatie), making the process remarkably smooth and comprehensible. We highly recommend Ton Bos Makelaardij/ Swaneveldestate!
Maaike Jagt
Maaike Jagt
4 November 2023
Heel fijn geholpen door de dames, zeker een aanrader!
Lieke de Weerdt
Lieke de Weerdt
27 Oktober 2023
Hele fijn service door Sharon! Ze is altijd bereid om te helpen, is uiterst professioneel en heeft mijn huis voor de juiste prijs verkocht. De volgende keer zal ik zeker weer Sharon inhuren voor de aankoop of verkoop van mijn huis.
Willy Don
Willy Don
24 Oktober 2023
Wij zijn zeer goed geholpen en goed geïnformeerd over een woning klant vriendelijk personeel fijne makelaardij
corry de mos
corry de mos
24 Oktober 2023
Uiterst vriendelijk ontvangen door de dames , begrepen wat ik zocht en gaan hun uiterste best doen om mij te helpen met een woning te zoeken ook bij begeleiden van hypotheek en familie zaken. Swaneveld Estate succes toegewenst . Mv. M.C. de Mos

Neem contact op

Heeft u vragen, waarmee wij u kunnen helpen. Neem dan contact met ons op en wij bellen/mailen u dezelfde dag!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.