Expats welkom in Den Haag!

Verhuizen naar een nieuw land brengt opwinding met zich mee, maar ook uitdagingen. Bij Swaneveld Estate begrijpen we de unieke behoeften van expats en zijn we hier om de overgang naar uw nieuwe thuisland zo soepel mogelijk te maken.

Onze Expertise

Met onze diepgaande kennis van internationale juridische en fiscale kwesties, evenals ons uitgebreide netwerk van dienstverleners, staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw expat-journey. Of u nu op zoek bent naar een geschikte woning, hulp nodig hebt bij het regelen van verzekeringen, of advies wilt over financiële planning en investeringen, ons team van deskundige adviseurs staat voor u klaar.

Waarom Swaneveld Estate ?

  • Persoonlijke Aandacht: We begrijpen dat elke expat unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw situatie.
  • Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst bieden wij betrouwbare en professionele diensten waarop u kunt vertrouwen.
  • Gemak: Laat ons het zware werk voor u doen. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het verkennen en genieten van uw nieuwe omgeving.

Neem Contact Met Ons Op

Bent u klaar om de stress uit uw expat-ervaring te halen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij elke stap van uw avontuur in het buitenland.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Mina Sadeqi
Mina Sadeqi
21 Maart 2024
Hele leuke dames. Echt de perfecte service. Met hun kan je altijd lachen maar ook serieus zijn. En een hele prettige werkplek.
Ella Filkov
Ella Filkov
18 December 2023
We greatly appreciate Sharon's and hear team's commitment in providing exceptional service. Their guidance and support have been instrumental in helping us during the valutation (taxatie), making the process remarkably smooth and comprehensible. We highly recommend Ton Bos Makelaardij/ Swaneveldestate!
Maaike Jagt
Maaike Jagt
4 November 2023
Heel fijn geholpen door de dames, zeker een aanrader!
Lieke de Weerdt
Lieke de Weerdt
27 Oktober 2023
Hele fijn service door Sharon! Ze is altijd bereid om te helpen, is uiterst professioneel en heeft mijn huis voor de juiste prijs verkocht. De volgende keer zal ik zeker weer Sharon inhuren voor de aankoop of verkoop van mijn huis.
Willy Don
Willy Don
24 Oktober 2023
Wij zijn zeer goed geholpen en goed geïnformeerd over een woning klant vriendelijk personeel fijne makelaardij
corry de mos
corry de mos
24 Oktober 2023
Uiterst vriendelijk ontvangen door de dames , begrepen wat ik zocht en gaan hun uiterste best doen om mij te helpen met een woning te zoeken ook bij begeleiden van hypotheek en familie zaken. Swaneveld Estate succes toegewenst . Mv. M.C. de Mos