Foto’s

Foto’s van de woning en indeling.

Beschrijving

Dit leuke 3-kamer appartement ligt in de gezelligste straat van de geliefde Vruchtenbuurt!

Op loopafstand van de zee, de duinen, winkelcentrum ‘De Savornin Lohmanplein’ en uiteraard ‘de Bosjes van Pex’, met verschillende sportaccommodaties zoals voetbal, cricket, hockey en tennis. Het centrum, maar ook verschillende internationale- en basisscholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn allemaal in de buurt en voor een groene wandeling kun je naar een van de nabij gelegen parken, zoals het Westduinpark of Meer en Bos. In de straat zijn leuke restaurantjes met allerlei verschillende keukens te vinden en diverse winkeltjes en speciaalzaken én er is voldoende parkeergelegenheid. Halverwege de straat vind je Café Loft, middenin het groen met een heerlijk terras!

Indeling:

1e verdieping:
Via het typische “Haagse portiek” kom je op het bordes van de eerste verdieping waar de entree is tot het appartement. Entree op de eerste verdieping in eigen hal met garderobe, meterkast en trapopgang naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
Via de trap komt je boven in een heerlijk lichte hal. De leuke en sfeervolle woon-eetkamer met een leuk erkertje heeft en prachtig uitzicht over de straat en de buurt, de ramen aan de voorkant zijn voorzien van dubbel glas. Deze kamer is “woningbreed”, met een leuk detail: er zit een raam in de woonkamer waardoor je de hal in kijkt en andersom. Grote draai-kiep-ramen zorgen voor veel licht en frisse lucht. De keuken heeft een 6-pits gasfornuis met daaronder een oven en veel opbergkasten. Vanuit hier heb je ook toegang tot het balkon, de deur kun je dus lekker open zetten als je aan het koken bent.
De slaapkamers zitten aan de achterzijde. Een van de twee heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en openslaande deuren naar het balkon. De tweede slaapkamer zit in een hoekje en kijkt ook weer uit over de achterliggende tuinen. De badkamer heeft een douche/bad-combinatie, is licht betegeld en een wastafel met meubel en designradiator. Er is een nette, aparte toiletruimte en een aparte wasruimte waar je de wasmachine kwijt kunt.

Overige informatie:

• Bouwjaar: 1932;
• Woonoppervlakte circa 93 m2;
• Inhoud circa 334 m3;
• Gelegen op eigen grond;
• Parkeren met vergunning, ca. € 65,- per jaar;
• Verwarming en warm water middels CV ketel (december 2018) jaarlijks onderhouden;
• Volledig voorzien van dubbele beglazing;
• Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 75,- per maand;
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca en goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden;
• Op deze woning is de ouderdomsclausule en niet-zelf bewoningsclausule van toepassing van toepassing;
• Oplevering in overleg.

Interesse?

Interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.